OFERTA:

Makinë llogaritëse Ultra e hollë, kompakte, Transparente, Touch Screen diellore.9 € ne vend të 20 €


DETAJET E PLOTA

Makinë llogaritëse Ultra e hollë, kompakte, Transparente, Touch Screen diellore.9 €  ne vend të 20 €

Puna me numrat ndonjëherë është e lodhshme, por me mjetet e duhura ajo mund të kthehet në kënaqësi!

Nëpërmjet një dizajni perfekt ultra të hollë & transparent, pajisur me teknologjinë “touch screen” dhe vetëm nëpërmjet karikimit solar por mbi të gjitha me një çmim tejet ekonomik, mund ta ktheni çdo seancë përllogaritjeje në një seancë çlodhjeje dhe argëtimi!

Ne e dimë, duket e pabesueshme! Filloni të llogarisni se nuk është aspak e tillë!

 

Përshkrimi i produktit:

-          Makinë llogaritëse ultra e hollë, touch screen me energji diellore

-          Shumë e vogël, e këndshme dhe e thjeshtë për tu mbajtur gjithnjë me vete

-          Teknologji touch screen

-          Ekran LCD

-          20 butona toch-screen

-          I ushqyer me panel diellor, nuk ka nevojë për bateri

-          Pesha Neto: 44g/ 1.55oz

-          Përmasat: 119 x 81 x 5mm/ 4.69 x 3.19 x 0.20in

Shënim: Ne vëmë në dispozicion ngjyra të ndryshme sipas dëshirës suaj!

Detajet e plota të kompanisë:

Oferta Ditore

Bëhu i pari që komenton!

0 Kommente

Regjistrohu

Regjistrohu tani dhe fillo te zbulosh,eksperimentosh dhe ndash gjerat me interesante per te bere ne qytetin tuaj me shoket,dhe te kurseni duke bere kete!

Regjistrohu për buletinin newsletter te OfertaDitore

Për të marrë ofertat ditore me e-mail,vendosni e-mailin tuaj këtu:

Facebook

Loading...