Choose deal option:

Shansi i fundit për të blerë bluzen e aktorit Bes Kallaku dhe të mbështetur Shoqaten Kombëtare!

OFERTA DITES:

Shansi i fundit për të blerë bluzen e aktorit Bes Kallaku dhe të mbështetur Shoqaten Kombëtare!


DETAJET E PLOTA

Shansi i fundit për të blerë bluzen e aktorit Bes Kallaku dhe të mbështetur Shoqaten Kombëtare! 

 

Një pjesë e të ardhurave shkon për Shoqaten e zgjedhur nga Bas Kallaku nefaqen  facebookut te tij .

 

masa   gjeresi gjatesi menget
S 46 cm 71 cm 19 cm
M 51 cm 74 cm 20 cm
L 56 cm 76 cm 22 cm
XL 61 cm 79 cm 23 cm
2XL 66 cm 81 cm 24 cm
3XL 71 cm 84 cm 25 cm

 

Detajet e plota të kompanisë:

Oferta Ditore

Keni një mendim?Ndajeni atë!

3 Kommente

Regjistrohu për buletinin newsletter te OfertaDitore

Për të marrë ofertat ditore me e-mail,vendosni e-mailin tuaj këtu:

Facebook